NL - FR - DU - ENG   

 

p e t e r   b a r t h o l o m e Ł s


i n t e r i e u r a r c h i t e c t

  

Projectfotos
 
Visie
 
Werkproces
 
 
 
 
 
 
 
 
Contact

 

 

 

 

www.bartholomeus.eu

 

  Peter BartholomeŁs

Als zelfstandig en onafhankelijk  interieur architect en Consultant voor Architectuur - Interior Design - Engineering - Project Management en als Quality Controller in mijn verschillende projecten, rekenen mijn klanten op mijn 35 jaar ervaring in dit bouwproces.

Ik bespaar u tijd en geld.

Mijn ervaring in verschillende soorten projecten, mijn hoge technische expertise en mijn verlangen naar de perfectie is een van mijn kwaliteiten. Ik vertegenwoordig  geen bedrijven, ik vertegenwoordig  mijn klant.  Ik kijk naar de kwaliteit van de verschillende interieurvoorstellen, oplossingen of producten en naar het ontwerp en stevigheid afhankelijk van de functie waar het product zal voor gebruik worden. Ik ben een ontwerper van binnenruimtes en controleer vakmanschap in mijn werkterrein ondersteund door garanties. Ik bedenk, ontwerp en teken persoonlijk alle onderdelen van uw project, onder andere maatmeubilair inclusief uitvoeringdetails, geÔntegreerd met alle hedendaagse technieken, domotica, electriciteit, koeling, ventilatie, verwarming, sanitair, chape, vloer- en muurafwerking...

Ik ben uw vertegenwoordiger, ik kijk uit naar uw belangen, terwijl ik u begeleid door het hele ontwerp- en bouwproces. Mijn diensten eindigen niet met een set van plannen en beschrijvingen. Ik vraag offertes aan een aantal gerenommeerde aannemers en zorg dat u de beste prijs krijgt. Vervolgens hou ik toezicht over het ganse bouwproces om te zorgen dat u de hoogste kwaliteit voor uw interieur ontvangt. Ik zorg ervoor dat u krijgt voor wat u betaalt.

De aandacht dat ik geef aan uw interieur voordat de uitvoering begint, zorgt ervoor dat elk facet van uw interieur of van uw vraag goed wordt begrepen, waardoor dure aanpassingen of uitvoeringsproblemen worden geminimaliseerd tijdens en na de bouw. U hebt iemand nodig aan uw kant. Ik ben uw regisseur, dirigent en bouwadvocaat, ik hou toezicht op de verschillende voorstellen van de aannemers in functie van de opgemaakte plannen in de uitvoering.

Dit vanaf het begin stadium met het eerste idee via de lay-out van de plannen en de realisatie van het project. Normaal gesproken zijn er de zes stappen die ik ondernemen in mijn verschillende projecten, die vind u onder de link werkproces.

Om op de hoogte te blijven in deze complexe wereld van design bezoek ik regelmatig beurzen en bedrijven. Als lid van de associatie van het interieur architect van BelgiŽ heb ik toegang tot de Europese Raad van interieur architecten. Zij vertegenwoordigen 16 nationale organisaties en biedt een gemeenschappelijk platform voor de uitwisseling van informatie.  Als extra heb ik directe toegang tot het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf, waar ik de WTCB-uitgaven kan raadplegen en advies krijg door wetenschappelijke publicaties voor projecten en studies.

 

© 2022 Peter BARTHOLOMEUS

... IT ALL STARTS WITH A DRAWING ...